Välkommen till min värld..

Tourettes syndrom och ADHD med autistiska drag är diagnoserna...resten är jag

http://www.tankarikaos.se/

- Boka mig som föreläsare på lisafrick@live.se, http://www.tankarikaos.se/ eller www.nsph.se/index.php?bokaenambassador.

- Stolt Attitydambassadör - läs mer på http://www.hjarnkoll.se/ och www.skane.se/attityder

- en del av projekt:bemötande, Psykiatri Skåne

fredag 29 oktober 2010

I´m movin´ movin´ movin´..........

Detta är sista inlägget här på åtminstonde två månader. Hädanefter hittar ni mig på http://blogg.skanskan.se/tankarikaos/

Kolla höger om SKÅNSKAN.SE..märklig känsla! ;)

Den som är intresserad kan också kika in följande länk: http://www.skanskan.se/article/20101026/ESLOV/101029606
Ligger på soffan idag, iklädd flanellpyamas. Huvudet dunkar duktigt och fast jag bestämt mig för att städa så har jag ännu inte orkat börja. Jag håller på att slappna av. Jag har nu slutat arbeta. Så fort stressen försvunnit, och huvudvärken gett med sig, så ska rusa mot framtiden med stora steg. Stora glada steg.
Det känns faktiskt inte tragiskt alls. Jag är så oerhört nöjd med mitt beslut. Och kollegorna..tja, de kan jag träffa ändå, precis när jag vill.

Observera namnet..hm
Min chef och jag hade ett litet avslutningsmöte igår, Han bjöd på tjusig lunch på Gyllene Måsen (McDonalds då...men Gyllene Måsen låter bättre). Han valde inte matställe dock, det gjorde jag. Jag hade lite bråttom att komma hem nämnligen. Mitt nya liv hägrade ju.
Hur som helst så hade han med sig en avskedspresent. Han är något av en vinspecialist så jag fick en flaska Old Wine. Han skrattade gott åt namnet på vinet. Lite kul var det allt. ;) Han är sådan, min fd. chef..han är lättsam, lugn, skämtsam och mycket mycket omtänksam.

Nu kommer snart min exkollega på besök. Vi ska dricka kaffe och snacka skit. Ska bli kul.
Det ser fortfarande ut som om någon gjort inbrott här hemma men min exkollega bryr sig inte nämnvärt. Hon är nämnligen MYCKET lik mig. På de allra flesta vis. :)

Vi ses på skanskan.se hörrni!

Puss på er

2 kommentarer:

  1. Fin blogg du har! Fick tipset genom Robert! Ringer dig en dag då mer tid finns!

    SvaraRadera
  2. Nämen, tack så mycket. Hör av dig du bara, vore himla intressant!! :)

    SvaraRadera