Välkommen till min värld..

Tourettes syndrom och ADHD med autistiska drag är diagnoserna...resten är jag

http://www.tankarikaos.se/

- Boka mig som föreläsare på lisafrick@live.se, http://www.tankarikaos.se/ eller www.nsph.se/index.php?bokaenambassador.

- Stolt Attitydambassadör - läs mer på http://www.hjarnkoll.se/ och www.skane.se/attityder

- en del av projekt:bemötande, Psykiatri Skåne

tisdag 26 oktober 2010

Jag planerar att vara otrogen..

Mor, lilla mor, ingen är väl som du. :)
Min eminente vän, the big cold, har växt till sig en aning idag. Nös min nya datorskärm prickig för ett tag sedan.
Någon som upplevt det? En nysning utan förvarning?
Inte ont anande sitter du där och en nanosekund senare exploderar hela flabben i en enorm regnnysning. Inte mysigt alls. Snarare rent ut sagt omysigt.

Idag har jag ägnat mig åt att städa ur mitt kontor. På fredag slutar jag det arbete jag haft i 3 1/2 år. Jag har sorterat och slängt såväl pappersdokument som de dokument jag lagrat i datorn och på servrarna.
Det är ofattbart hur mycket skit man samlar på sig.
Jag är specialist på det för övrigt. Att lägga saker på hög menar jag. Jag har högar lite varstans.

Det börjar alltid med en intention om att äntligen skapa reda i kaos. Jag sorterar, sorterar och sorterar. Sedan slänger jag åtta tiondelar och sätter in resten i fina pärmar med prydliga register. Där sitter jag sedan, nöjd och stolt, i säkert en vecka innan jag en dag får ett brev med ett viktigt innehåll. Då tänker jag att jag ska sätta in det viktiga innehållet i pärmen efter maten..så att jag inte tappar bort det. Givetvis glömmer jag det, och sedan är högarna snart ett faktum igen.
Missförstå mig inte, jag tappar sällan bort dokument. De finns ju där..någonstans i högarna. Tar bara lite längre tid att hitta dem.
Snart kommer lilla mamsen hit på besök. Hon är mästarinna när det gäller prydliga pärmar. Hon kommer att ha händerna fulla.

Lägg till www. innan och skippa å:et så hittar du mig framöver
Kan också avslöja att bloggen, as you know it, snart kommer att få stryka på foten ett tag.
Jag planerar att vara otrogen.
Fr o m nu i helgen kommer jag nämnligen inte att blogga här längre, utan på Skånska Dagbladets webbplats. Det ska onekligen bli jättekul.
Många undrar hur jag ska komma på vad jag ska skriva, och om jag inte är rädd för att få skrivkramp. Svaret är nej, jag är inte ett dugg rädd. Lider man av en sådan svår ord-inkontinens som jag så ger bloggandet samma känsla som en jul-fanatiker får av Kalles Jul på julafton. Jag vill ha mer, mer, mer.

Nu ska jag stålsätta mig, hosta nervöst fyrtio gånger, knyta händerna och rynka på näsan medan jag gödslar mina grannars ojämna jäkla grödor på farmville. Huuu..

Natti natti

1 kommentar:

  1. Hej Lisa!
    Vad kul att du hittade till min blogg.
    Ja, vi ses på lördag :)
    Längtar redan dit, hihi!

    Ta hand om dig!

    SvaraRadera