Välkommen till min värld..

Tourettes syndrom och ADHD med autistiska drag är diagnoserna...resten är jag

http://www.tankarikaos.se/

- Boka mig som föreläsare på lisafrick@live.se, http://www.tankarikaos.se/ eller www.nsph.se/index.php?bokaenambassador.

- Stolt Attitydambassadör - läs mer på http://www.hjarnkoll.se/ och www.skane.se/attityder

- en del av projekt:bemötande, Psykiatri Skåne

tisdag 12 oktober 2010

Min älskade drasut...

Hade tänkt blogga igår kväll, la mig i sängen med datorn på magen...och vaknade en halvtimme senare. Insåg mina begränsningar, lyssnade på kroppen, knäppte av datorn och somnade om. Bloggar idag istället.

Gårdagen var angenäm, min snoriga näsa till trots. Pratade i telefon med flera trevliga soon to be ex.kollegor, träffade mina projektmedarbetare i projekt:bemötande och umgicks med familjen. Skickade ett litet paket till mina föräldrar igår också. Tänker inte avslöja vad som låg i. ;)
På kvällen åt vi tacos (en av ungarnas favoriter, inte helt ovanligt) och spelade kort. Alex var också här, och vet ni vad...Kamikazepiloten vann INTE i kortspel igår kväll. Där satt vi; hans fru, hans far, hans son och hans bonus son..och alla önskade vi högljutt att han skulle förlora. Låter lite elakt men han tål. Jag älskar honom, men han är utan tvekan världens sämste vinnare. Han får tåla skadeglädje när han en gång inte vinner. Och han tål det, han är stark, han är ju gift med mig.

Solskenet lekte med sin kompis J igår. De har så himla roligt ihop. Jag är själaglad! J är för övrigt en störtskön kille. Hans lillgamla kommentarer är många gånger helt obetalbara, och när han frågar "Hur står det till med dig då?" är det svårt att inte dra på mungiporna.

Storebror..Linus..min äldste..praktiserar på Arjo Huntleigh i Eslöv varje mån-tisdag detta år. Han trivs väldigt bra. "Coola killar", brukar han säga. Har förstått att de coola killarna är i min ålder, dock långt mer insatta i it-världen än vad jag någonsin kommer att bli varpå en extremt datorintresserad 17-åring känner sig jämlik i deras sällskap. Det är skönt, härligt, att han känner sig hemma.
Han är min stolthet för övrigt. Lång, vacker och ståtlig..och med ett hjärta av guld. Han är envis som synden och vill alltid ha sista ordet, precis som sin mor. Han pratar så vuxet numera, är så klok. Kan emellanåt inte förstå hur han helt plötsligt blev en ung man. Tiden flyger, onekligen.

Imorgon kommer utbildningsradion hit. Solskenet ska också vara med. Rapport kommer...

Och nu ska här jobbas.

Väl mött!

2 kommentarer:

  1. "Piloten" får se tiden an. Snart anländer ju en som han kan vinna över, haha.
    Gunsan

    SvaraRadera
  2. Haha..det ska jag hälsa honom. Å andra sidan vann han idag så jag tror han överlever. ;)

    SvaraRadera